Loes Buijs

Mijn achtergrond: Ik heb Hbo-Verpleegkunde gedaan, waar ik in 2000 mijn diploma haalde. Sindsdien ben ik BIG-geregistreerd. Als verpleegkundige heb ik mijn specialisaties op kinderverpleegkunde, neonatologie (zieke en vroege pasgeborenen) en kinder-intensive-care-verpleegkunde. In totaal heb ik 17 jaar in het ziekenhuis gewerkt.

In de zomer van 2011 ben ik uit nieuwsgierigheid aan de cursus touch for health 1 begonnen. Voor mij een totaal andere wereld dan de wetenschappelijke en klinisch redenerende wereld uit het ziekenhuis. In het begin was ik vooral sceptisch, maar toch ook verbaasd over wat er steeds uitkwam en hoe het werkte. Na touch 2 was ik ‘om’ en ben ik verder gegaan in scholing. Het leek me een mooie aanvulling om naast mijn bestaande werk te doen, dus heb ik me in april 2012 aangemeld voor de beroepsopleiding tot kinesioloog. Met veel plezier heb ik deze opleiding bij Welkin gevolgd.

13 juni 2015 heb ik mijn diploma gehaald en op 10 juli 2015 is loesbuys.nl als handelsnaam bij de KvK geregistreerd. 

Ik ben instructeur ”touch for health” en ”stress release” en geef zelf cursussen en geef ook les aan de opleiding tot HBO psychosomatisch kinesioloog bij opleidingsinstituut Welkin te Bilthoven.

Daarnaast heb ik een pilates opleiding gedaan om les te geven in mat en reformer.

Al mijn kennis en jarenlange ervaring zet ik in al een mooie mix, helemaal op maat, precies bij jou passend. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvende kennismaking in en ik denk graag met je mee.

Kijken of het klikt?